Οι αστυνομικοί της Ακαρνανίας έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό

0

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε ομάδα παλαιμάχων του Παναιτωλικού και αστυνομικούς της Δ.Α. Ακαρνανίας, πραγματοποιήθηκε ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για έναν αστυνομικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές ο ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ των ομάδων ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός και Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. Γεράσιμο ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ, καθώς και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτη ΚΩΣΤΟΥΛΑ για την παραχώρηση του γηπέδου του Παναιτωλικού και για την άψογη συνεργασία μας στην ως άνω διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά οι παίκτες και των δύο ομάδων για την συμμετοχή τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθειά μας να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου σε συνάδελφό μας.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και παρευρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις δύο ομάδες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Χρήστος Μαυραγάνης
Ο γ. γραμματέας, Νικόλαος Διώτης

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.