Οι αστυνομικοί γιορτάζουν την Αγία Σοφία στη Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών

0

Ανάρτηση για τον εσπερινό που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας που βρίσκεται στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έκανε στο Facebook ο Γιώργος Πλαφουντζής, αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής στην ΠΟΑΣΥ.

Το κείμενο της ανάρτησης

Την 16-09-2019 και ώρα 19:00 τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας που βρίσκεται στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου.

Στη θρησκευτική αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Αντρέας, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Κωνσταντίνος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης και οι Υποδιευθυντές Α/Δ κ. ΜΑΝΩΛΗΣ Νικόλαος, ο Α/Δ κ. ΦΛΕΒΆΡΗΣ Παναγιώτης, και η Α/Υ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Δήμητρα, οι τμηματάρχες και οι αναπληρωτές αυτών, όλων των υπηρεσιών της Δ.Α.Α.Α. καθώς και πολλοί συνάδελφοι που υπηρετούν στην εν λόγω υπηρεσία και σε άλλες υπηρεσίες και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της θρησκευτικής εκδήλωσης ακολούθησε σύντομη δεξίωση.

Εμείς ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους και η Αγία Σοφία να τους δίνει δύναμη και υγεία προκειμένου να εκτελούν το δύσκολο έργο τους.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.