Ο Θέμης Καλαμάτας «σφάζει» με το… μπαμπάκι τη Νίνα Κασιμάτη

0

Με το… μπαμπάκι «σφάζει» τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, ο Θέμης Καλαμάτας, αστυνομικός υποδιευθυντής στο νησί της Ρόδου και μάχιμος συνδικαλιστής της ΠΟΑΞΙΑ, με ανάρτηση του στο Facebook.

Το κείμενο της ανάρτησης

Μια κυρία μας αποκάλεσε «Μπάτσους», «Γουρούνια» και «Δολοφόνους». Το σύνθημα το ακούμε χρόνια το βλέπουμε και σε κάποια ντουβάρια γραμμένο. Διαβάζουμε τα μαύρα γράμματα που έγραψαν νύχτα με σπρέι σε τοίχους υπέροχων παλαιών κτιρίων στο κέντρο της Αθήνας και το φωνάζουν μάλιστα εν χορώ στις πορείες, τις οποίες διασφαλίζουμε ως προς την Τάξη τηρώντας πάντα τον Νόμο.

Αλίμονο αν νιώθαμε έτσι (δηλαδή, μπάτσοι γουρούνια και δολοφόνοι), αλίμονο αν δεν συγχωρούσαμε την συμπαθητική κυρία για το ατόπημα της. Σεβόμαστε το 90% των Ελλήνων που αναγνωρίζουν την αξία μας και την χρησιμότητα μας στην ασφάλεια τους.

Το υψηλό επίπεδο των Ελλήνων Αστυνομικών που χρειάζονται μόρια βάσης αλλά και δυνατότητες υψηλού επιπέδου στον αθλητισμό και στα ψυχολογικά τεστ στις Πανελλήνιες που δεν θα τα έπιανε με τίποτε η κυρία, μας δίνει την απαιτούμενη καλοσύνη να την συγχωρέσουμε και την απόλυτη βεβαιότητα ότι μόνο μπάτσοι γουρούνια και δολοφόνοι δεν είμαστε.

Θέμης Ι. Καλαμάτας
Έλληνας Αξιωματικός της Αστυνομίας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.