Ο «Μάνθος Φουστάνος» παρεμβαίνει με άρθρο στη «Σύγχρονη Αστυνομία»

0

Είναι γεγονός τοις πάσι ότι ζούμε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, κοινώς μωσαϊκό ανθρώπων, οι όποιοι φέρουν μαζί τους μια διαφορετικότητα, με όλα τα συμπαρομαρτούντα αυτής, τα οποία όπως είναι αναμενόμενο, είναι και θετικά και αρνητικά.

Άρθρο του ηθοποιού, Βασίλη Κούκουρα

Ο περιορισμός και η καταστολή των αρνητικών ιδιαιτεροτήτων, των επήλυδων άπτεται άμεσα με την αστυνομία. Η αστυνομία που, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είναι συνδεδεμένη στην συνείδηση του πολίτη, με κάτι «κακό», προσωπικώς αμφιβάλλω αν πραγματικά γνωρίζουμε τι είναι αυτό το «κακό» που συνοδεύει αυτή την ευγενή και ριψοκίνδυνη τάξη συμπολιτών μας.

Το να είσαι αστυνομικός σε μια πρωτεύουσα όπως η Αθήνα, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Όλοι γρήγορα, άμεσα και εύκολα (όντες παντογνώστες επί παντός του επιστητού) κρίνουμε και επικρίνουμε τους πάντες και τα πάντα, κυρίως την αστυνομία. Είναι λάθος να κατηγορούμε τους ανθρώπους, που με όλες τις δυνάμεις τους και με κίνδυνο της ζωής τους, να λοιδορούνται αδιαλείπτως.

Εύχομαι ο επόμενος Δήμαρχος Αθήνας, όπου με τον έναν εκ των υποψηφίων θα συνεργαστώ, (θα ανακοινωθεί σύντομα), να εγκύψει με σοβαρότητα πάνω στο θέμα αποκατάστασης της αδικαιολόγητα κακής φήμης για την αστυνομία και τους άξιους και ικανότατους ανθρώπους που την στελεχώνουν.

Ένα είναι σίγουρο: Χωρίς αστυνομία δεν κάνουμε! Γι’ αυτό σύνεση και σιωπή για όλα τα Αστυνομικά Τμήματα που μοχθούν με αυταπάρνηση για εμάς.

Αναδημοσίευση από τη «Σύγχρονη Αστυνομία», που εκδίδει η Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.