Ο Γιώργος Λακκας αναλαμβάνει τους «Ηπειρώτες Αστυνομικούς» !

0

Ο Ανθυπαστυνόμος Γιώργος ΛΑΚΚΑΣ είναι, μετά τις τελευταίες εκλογές, ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών και ο Υπ/κας Αλέξανδρος ΓΚΟΥΜΑΣ ο νέος Γεν.Γραμματέας.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών, είναι ένα από τα ιστορικότερα Σωματεία της Αττικής με ξεκάθαρο Πολιτιστικό & Λαογραφικό χαρακτήρα.
Ιδρύθηκε το 1998, μέλη του είναι οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική, εν ενέργεια & απόστρατοι, που κατάγονται από τους τέσσερις (4) Νομούς της Ηπείρου.
Στόχοι & Σκοπός του, η διάδοση & διάσωση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Αγαπημένης Ηπείρου & η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του.
Κάθε χρόνο διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στα Πολιτιστικά δρώμενα της Αττικής, με το χορευτικό Τμήμα και με δράσεις όπως ημερίδες, εκδηλώσεις, συνδιοργανώσεις με τοπικούς Συλλόγους ακόμη και με Παραδοσιακά γλέντια σύμφωνα με τις Παραδόσεις της Ηπείρου, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη απήχηση από τα μέλη του & τις τοπικές Κοινωνίες, καθώς προκαλεί θετικό αντίκτυπο ο συνδυασμός του χαρακτήρα του Συλλόγου και η ιδιότητα των μελών του !
Ο δραστήριος Γιώργος ΛΑΚΚΑΣ είναι ο 4ος Πρόεδρος του Συλλόγου από ιδρύσεως του, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Δημοσθένη ΠΑΚΟ, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας, με προηγούμενους διατελέσαντες Προέδρους τον Στρατηγό Γιώργο ΨΩΜΑ και τον Θανάση ΣΠΥΡΑΚΟ.

Το νέο Δ.Σ. :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ :
Γεώργιος ΛΑΚΚΑΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ο Κωνσταντίνος ΧΥΤΑΣ
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ο Σπύρος ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ
Γεν. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ο Αλέξανδρος ΓΚΟΥΜΑΣ
Αν. Γεν, Γραμματέας: Ο Χάρης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ : Ο Δημοσθένης ΠΑΚΟΣ
Αν. ΤΑΜΙΑΣ : Ο Θωμάς ΓΟΥΛΑΣ
ΜΕΛΟΣ / Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων:
Ο Λάμπρος ΚΑΨΑΛΗΣ
ΜΕΛΟΣ / Υπεύθυνος Χορευτικού: Ο Τάσος ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Καλή & δημιουργική θητεία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.