Ο διοικητής Α.Τ. της Β/Α Αττικής και η απαξιωτική ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

0

Πολύ συζήτηση έχει ανοίξει για τον κομματισμό στα Σώματα Ασφαλείας και ιδίως στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς βλέπουμε αξιωματικούς -που εκ του νόμου απαγορεύεται- όχι απλά να εκφράζουν κομματικές πεποιθήσεις, αλλά να προβαίνουν και σε προκλητικές ενέργειες.

Όπως αποκαλύπτει το katechaki.gr, διοικητής Α.Τ. της Β/Α Αττικής -σε πολύπαθη μάλιστα περιοχή- παραμονές των εκλογών είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτακη, στην οποία γίνονταν φανταστικός διάλογος με εμφανώς ειρωνική – απαξιωτική – προσβλητική διάθεση προς τον αρχηγό της Ν.Δ. Πρόκειται για φωτογραφία που είχε viral στους κόλπους των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εμφάνιζε τον κ. Μητσοτάκη να λέει: «βγάλτε με πρωθυπουργό και θα σας πηδήξω όλους».

Ο εν λόγω διοικητής του Α.Τ. της Β/Α Αττικής (αστυνομικός υποδιευθυντής στον βαθμό), είχε αναρτήσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολιάζοντας: «Όχι πως θα συμβεί, αλλά να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας». Την επομένη των εκλογών. Βέβαια, με τη Νέα Δημοκρατία να έχει επικρατήσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ετοιμάζεται να ορκιστεί πρωθυπουργός την… εξαφάνισε από το προφίλ του στο Facebook για… ευνόητους λόγους. Όταν όμως «ανεβάζεις» κάτι στο internet, ακόμη κι αν το «κατεβάσεις» το αποτύπωμα μένει.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η φωτογραφία ήταν απλά κακόγουστο χιούμορ. Μία δικαιολογία που θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή εάν είχαμε να κάνουμε με έναν απλό πολίτη και όχι με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα διοικητή Αστυνομικού Τμήματος. Εάν, μάλιστα, ήθελε απλά να κάνει… χιούμορ θα μπορούσε να την άφηνε στο προφίλ του.

Υ.Γ.: Τα στοιχεία του, όπως και η ανάρτηση είναι στη διάθεση μας, αλλά δεν τα δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.