Ο Χρυσοχοΐδης ενισχύει το προφίλ του μέσω των social media

1

Να ενισχύσει επικοινωνιακά το προφίλ του επιχειρεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα χρήσης των νέων τεχνολογιών για την προβολή των ενεργειών του.

Η πρώτη αλλαγή που παρατηρήθηκε ήταν η πιο συχνή και έντονη δημοσίευση φωτογραφιών αλλά και βίντεο από τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί η δημιουργία βίντεο, τα οποία σε σχέση με το παρελθόν είναι καλύτερα σκηνοθετημένα, πιο καλά μονταρισμένα και πιο πλούσια. Ένα από αυτά τα βίντεο γυρίστηκε, για παράδειγμα, στην έφοδο των ΕΚΑΜ στο κτίριο των διακινητών ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Το δεύτερο βήμα ήταν η ενεργοποίηση των προφίλ του στα social media. Ο Χρυσοχοΐδης αποφάσισε να αξιοποιήσει εντονότερα τα προφίλ του στο Twitter και στο Facebook, στα οποία ανεβάζει σύντομα μηνύματα αλλά και μικρά βίντεο από τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας που θεωρεί εκείνος ότι μπορούν να ενισχύσουν το προφίλ του. Τελευταίο παράδειγμα το μήνυμά του στο Twitter και στο Facebook αλλά και το βίντεο που ανέβασε για τις δράσεις της Τροχαίας για τις κόντρες με μηχανάκια στο Λυκαβηττό.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε στο Katechaki, προσελήφθη άτομο, ειδικός στη χρήση των social media, προκειμένου να ενισχυθεί περισσότερο επικοινωνιακά ο υπουργός, μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών.

Katechaki

1 Comment
  1. Bib says

    Όλο λέει λέει και απο τηγανίτα τίποτα!!! Πόσο δύσκολο είναι πια να μπαγλαρωσει τα κακοποια στοιχεία από τα Εξάρχεια;;;

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.