Ντούμας: Επικίνδυνες οι εντολές στους άντρες της ΔΙ.ΑΣ. που μαχαιρώθηκαν

0

Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που στην τραγωδία στο Μάτι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και έσωζε ζωές, είναι ένας από τους τραυματίες της ενέδρας που έστησαν οπαδοί – χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό αποκάλυψε με ανάρτηση του στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλης Ντούμας. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι: «οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ. βρεθήκαν στο “στόμα του λύκου” εκτός αποστολής, άσχετοι υπηρεσιακά με το οπαδικό έγκλημα, με εντολές που πρέπει να διερευνηθούν, μόνο έτσι δεν θα καταλήξουμε και σε ακόμη χειρότερα».

Το κείμενο της ανάρτησης στο Facebook

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΠΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!

Το «ποδόσφαιρο» μας γέμισε σήμερα αγωνία και άγχος αλλά για τον αν τελικά θα επιζήσουν οι τρεις Συνάδελφοι της Δ.ΙΑΣ που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το μακελειό και τη σφαγή των χουλιγκάνων, και να διακομισθούν μαχαιρωμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός συναδέλφου, ο Γιάννης Π. παρότι κατάφερε να βγει αλώβητος από τις φονικές φωτιές στο Μάτι που πήγε να σώσει ανθρώπινες ζωές, κατακρεουργήθηκε από μαχαιριές «οπαδών» σε αγώνα ποδοσφαίρου. Οι άλλοι δύο συνάδελφοι με πολλά τραύματα σε όλο τους το σώμα εκτός κινδύνου κι αυτοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είναι στο Νοσοκομείο δίπλα τους από την πρώτη στιγμή συμπαραστεκόμενοι στον πόνο των τραυματισμένων συναδέλφων. Λίγο πριν είχαν στήσει ενέδρα σε άλλους συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικών προκαλώντας ελαφρύς τραυματισμούς στους εκεί συναδέλφους και καταστρέφοντας υπηρεσιακά οχήματα.

Οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ. βρεθήκαν στο «στόμα του λύκου» εκτός αποστολής, άσχετοι υπηρεσιακά με το οπαδικό έγκλημα, με εντολές που πρέπει να διερευνηθούν, μόνο έτσι δεν θα καταλήξουμε και σε ακόμη χειρότερα. Οι προσαγωγές που ορισμένοι θέλουν με αυτές, να δικαιολογούν την ανεπάρκεια των μη συλλήψεων έχουν όριο τη διακινδύνευση ανθρωπίνων ζωών.

Εμείς είμαστε όπως πάντα δίπλα τους, ευχόμενοι να γυρίσουν γρήγορα στα σπίτια και τις οικογένειές τους οι Συνάδελφοί μας!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.