Νέοι Ειδικοί Φρουροί: Η παρέμβαση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. και οι άμεσες λύσεις από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

0

Στο πλευρό των νέων Ειδικών Φρουρών στέκεται το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., κάνοντας παρέμβαση προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για μια σειρά από ζητήματα που ανέκυψαν. Ζητήματα που σχεδόν άμεσα επιλύθηκαν, με παρέμβαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., ευρισκόμενο σε διαρκή εγρήγορση για ανακύπτοντα θέματα που αφορούν τη διαμονή, μετακίνηση και εκπαίδευση των νέων συναδέλφων, μετέφερε σε συνάντηση με τον κ. Αρχηγό, βασικά ζητήματα προς επίλυση.

Ο κ. Αρχηγός, άμεσα ανταποκρινόμενος στα κυρίως πρακτικά αιτήματά μας, μας ενημέρωσε ότι:

  • Ορίστηκαν δύο Ανώτεροι Αξιωματικοί, με έδρα την Αστυνομική Ακαδημία, για την διάρκεια όλης της ημέρας, επιφορτιζόμενοι την ευθύνη της τήρησης του προγράμματος εκπαίδευσης και την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων μετακίνησης και διαμονής των εκπαιδευόμενων.
  • Παρατείνεται κατά μία ώρα το ωράριο των Λεσχών – Εστιατορίων της Αστυνομίας για όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.
  • Η Διεύθυνση Πληροφορικής είναι θέμα ωρών – ημερών να διευθετήσει ανακύψαν πρόβλημα με την έκδοση των καρτών δωρεάν μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αττική.
  • Παρατείνεται για μια εβδομάδα η κατάθεση δικαιολογητικών (ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΤΟΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ), για την ευκολότερη συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων .
  • Δια μέσω του Προϊσταμένου του Επιτελείου, ενημερωθήκαμε ότι ικανοποιείται το αίτημά μας για προκαταβολή έναντι μισθοδοσίας, που θα αφορά χρηματικό ποσό πριν τις γιορτές και ένα πολύ μεγαλύτερο χρηματικό ποσό αμέσως μετά τις γιορτές.

Τα υπόλοιπα αιτήματα μας που περιγράφουμε σε προηγούμενο έγγραφο μας, είναι σε εξέλιξη και θα ανακοινώσουμε την όποια διευθέτηση τους.

Αυτονοήτως, οι εκπαιδευόμενοι συνάδελφοι είναι μέλη της ίδιας της οικογένειάς μας και έτσι θα τους αντιμετωπίσουμε. Για όποιο ανακύψαν θέμα μπορούν να επικοινωνούν και με τα μέλη του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Βασίλειος Ντούμας
Ο γ. γραμματέας, Ευστράτιος Μαυροειδάκος

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.