Νέο «χτύπημα» Τσούκαλη σε αρχαιοκάπηλους – Εντοπίστηκαν παράνομα όπλα στο Καλπάκι

0

Τον ύπνο τους έχουν χάσει οι αρχαιοκάπηλοι της χώρας από τα απανωτά «χτυπήματα» που σημειώνουν ο κορυφαίος ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, με τους συνεργάτες του.

Πριν από περίπου ένα μήνα, στο γραφείο του, είχε φτάσει μία πληροφορία σχετικά με την ύπαρξη παράνομου οπλισμού στο Καλπάκι Ιωαννίνων. Τόσο ο κ. Τσούκαλης, όσο και η ομάδα του επεξεργάστηκαν τις πληροφορίες του άγνωστου άνδρα, ο οποίος με νεότερο τηλεφώνημα του οριοθέτησε την περιοχή του δήμου Πωγωνίας, όπου βρίσκονταν κρυμμένα όπλα.

Άμεσα ξεκίνησε και η επιχείρηση εντοπισμού του φερόμενου ως δράστη. Από την περασμένη Παρασκευή, σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία και το αρμόδιο τμήμα της ασφάλειας Ιωαννίνων, η περιοχή τέθηκε σε στενό κλοιό επιτήρησης.

Σήμερα, 5 Μαρτίου 2019, μετά από συντονισμένες προσπάθειες το επιτελείο του Γιώργου Τσούκαλη παρέλαβε 11 περίστροφα 8 ξιφολόγχες 4 στιλέτα μία ματσέτα και δυο φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Όλος ο οπλισμός παραδόθηκε αρμοδίως για τα περαιτέρω.

Ο κορυφαίος ιδιωτικός ερευνητής εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συνεργάτες του Γιώργο Μανίκα και Φώντα Βρόσγο ενώ παράλληλα ευχαριστεί και συγχαίρει ιδιαίτερα τον Διοικητή Ηπείρου υποστράτηγο Κώστα Σκούμα και τον διοικητή Ασφαλείας Ιωαννίνων, Βασίλη Μουσελίμη για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.