ΑΝ.Α.Σ.Α.: Παραδίδονται άμεσα από τον Δήμο ΒΒΒ, δύο περιπολικά στο Α.Τ. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Συνδρεβέλης: "Πρωτοβουλία που συμβάλει στην καλύτερη αστυνόμευση, αλλά και στην βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής των συναδέλφων μας"

0

«Εντός των ημερών παραδίδεται η δωρεά του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στην ΕΛ.ΑΣ., που αφορά δυο περιπολικά οχήματα μάρκας SUZUKI VITARA, για τις ανάγκες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΑΝ.Α.Σ.Α. (Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών).

«Σημαντική η αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το Α.Τ. ΒΒΒ. Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Γραμματέα Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΧΑΝΗ Γεωργίου και ΤΡΑΚΑΛΑ Αντωνίου με τον Δήμαρχο ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ. Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ και τον Αντιδήμαρχο Βασίλη ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης εκφράσαμε τόσο στον Δήμαρχο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ, όσο και στον Αντιδήμαρχο κ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, την ικανοποίηση μας για την υλοποίηση της απόφασης, που αφορούσε την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων, η όποια θα παραληφτεί, εντος των επόμενων ημερών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

Όπως τονίστηκε από πλευράς μας, η απόφαση του ΔΗΜΟΥ Β.Β.Β για την δωρεά δυο περιπολικών οχημάτων μάρκας Suzuki Vitara στο τοπικό αστυνομικό τμήμα συνδράμει αποφασιστικά στην καλύτερη αστυνόμευση των περιοχών, αλλά παράλληλα συμβάλει σε καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής για τους συναδέλφους μας, που θα εκτελούν εποχούμενες περιπολίες και που έρχεται σε μια εποχή, που εξαιτίας των μνημονιακων περικοπών, οι συνάδελφοι μας διαπιστώνουν καθημερινά το επίπεδο του υλικοτεχνικού τους εξοπλισμού να διολισθαίνει.

Από πλευράς του κ. Δημάρχου μας δόθηκε διαβεβαίωση, ότι όπου υπάρχει δυνατότητα και είναι εφικτό, θα είναι διαθέσιμος στην συνδρομή για καλυτέρευση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ μας γνώρισε ότι από πλευράς Δήμου αναπτύχτηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προκειμένου να εγκατασταθούν δυο(2) δομές ασφαλείας στις περιοχές ΒΟΥΛΑΣ και ΒΑΡΗΣ, χωρίς να επιβαρυνθεί ο Οργανισμός της ΕΛ.ΑΣ.», αναφέρει συνολικά η ανακοίνωση της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Συνδρεβέλης: «Σημαντική πρωτοβουλία για καλύτερη αστυνόμευση»

 

Ο γραμματέας του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Συνδρεβέλης

 

Σε δήλωση του, ο γραμματέας του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Συνδρεβέλης, αναφέρει ότι: «Η παράδοση – παραλαβή, σε σύντομο χρονικό διάστημα, δύο περιπολικών οχημάτων για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου ΒΒΒ. Μία πρωτοβουλία που συμβάλει στην καλύτερη αστυνόμευση, αλλά και στην βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής των συναδέλφων μας. Έρχεται σε μια εποχή που ο Οργανισμός της ΕΛ.ΑΣ., εξαιτίας των μνημονιακών περικοπών, διολισθαίνει σε επίπεδο υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Πολλά συγχαρητήρια στην τοπική αυτοδιοίκηση Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.