Νέα Ερυθραία: Πυρά εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – Ακολούθησε καταδίωξη

0

Πυρά από τους αναβάτες μιας μηχανής τύπου Yamaha XT δέχτηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, όταν επιχείρησαν να τους ελέγξουν στη Νέα Ερυθραία.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη 01:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την λεωφόρο Αγίων Σαράντα. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έκριναν ύποπτη τη μοτοσικλέτα καθώς ήταν φθαρμένη και τσαλακωμένη η πινακίδα κυκλοφορίας. Έκαναν σήμα στους αναβάτες να σταματήσουν, αλλά αυτοί συνέχισαν την πορεία τους και εν κινήσει ο συνεπιβάτης έβγαλε από ένα σακίδιο όπλο και πυροβόλησε εναντίον τους χωρίς να βρει στόχο.

Οι αστυνομικοί δεν ανταπέδωσαν τα πυρά, κάλεσαν ενισχύσεις και ξεκίνησε καταδίωξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγη ώρα αργότερα, στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε μια μοτοσικλέτα ιδίου τύπου αλλά με έναν αναβάτη, ήταν όμως σε μεγάλη απόσταση για να ενεργήσει.

Τα δυο άτομα φορούσαν σκουρόχρωμα μπουφάν και κράνη διαφορετικού χρώματος (ένας άσπρο, ένας μαύρο), ενώ το περιστατικό κρίνεται ιδιαιτέρα σημαντικό από την ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι αυτή την ώρα, γίνονται αναζητήσεις από αστυνομικές δυνάμεις στα βόρεια προάστια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Ερυθραία: Ληστές (;) έτοιμοι ακόμη και για να σκοτώσουν αστυνομικό

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.