Μπορεί ένα Τ.Α. να πετύχει 11 προφυλακίσεις ναρκεμπόρων σε 1 μήνα; Και όμως μπορεί

0

Μπορεί τα Τμήματα Ασφαλείας να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αλλά και προβλήματα με τα «πάρεργα» που καλούνται να διεκπεραιώσουν, ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις αστυνομικοί υπερβάλουν εαυτόν και φέρνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Όπως εξήγησε στο Katechaki πηγή από την Ασφάλεια Αττικής ένα από τα «φωτεινά» παραδείγματα είναι το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών. Και εάν πάρουμε ως υπόθεση εργασίας ότι όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα, τότε το συγκεκριμένο Τμήμα έχει πετύχει.

Και αυτό διότι είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που μέσα σε διάστημα ενός μήνα προφυλακίστηκαν για ναρκωτικά συνολικά 11 άτομα που συνελήφθησαν από το συγκεκριμένο Τμήμα Ασφαλείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η σύλληψη, πριν από τρεις εβδομάδες, δύο ατόμων, που είχαν στην κατοχή τους μισό κιλό κοκαΐνης. Οι έμποροι συνελήφθησαν στα Πατήσια, όπου διατηρούσαν διαμέρισμα, στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά, ζυγαριά ακριβείας και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι τελευταίες συλλήψεις από το συγκεκριμένο Τ.Α. έγιναν στις 14 Οκτωβρίου όταν συνελήφθησαν δύο Ρομά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Σε έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν 882 γραμμάρια ηρωίνης, 111 λευκής σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.