Μπαράζ εμπρησμών τα ξημερώματα: Γκαζάκια στο σπίτι αστυνομικού συντάκτη

0

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, με στόχο μεταξύ άλλων τον αστυνομικό συντάκτη, Θεοδόση Πάνου και την οικογενειακή επιχείρηση του αν. εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού.

  • Το πρώτο «χτύπημα» σημειώθηκε στη 01:20 τα ξημερώματα, σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι. Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Το όχημα ανήκει στον επικεφαλής της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού.
  • Το δεύτερο «χτύπημα» σημειώθηκε σχεδόν 20 λεπτά αργότερα, στη 01:40 τα ξημερώματα, με στόχο το καφέ Zillions στην Κηφισιά. Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του καταστήματος, το οποίο υπέστη ζημιές. Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση του αν. εκπροσώπου Τύπου και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού.
  • Το τρίτο «χτύπημα» σημειώθηκε στις 02:10 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα. Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένει μεταξύ άλλων ο αστυνομικός συντάκτης, Θεοδόσης Πάνου, ο οποίος εργάζεται στην εφημερίδα Real News και την ιστοσελίδα newsit.gr.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι εμπρηστικοί μηχανισμοί αποτελούνταν από γκαζάκια, ενώ κανένα «χτύπημα» δεν θεωρείται τυχαίο. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.