Μοναστηράκι: Σύλληψη επίδοξου ληστή στον Ηλεκτρικό από αστυνομικούς της Υ.Α.Β/Α.Α.

0

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 35χρονος Πακιστανός, ο οποίος λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης επιχείρησε να ληστέψει μία γυναίκα στην αποβάθρα του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να την χτυπήσει άγρια όταν αυτή αντιλήφθηκε ότι επιχειρεί να της ανοίξει μία τσάντα πλάτης που φορούσε και να της αρπάξει κι ένα τσαντάκι μέσης. Για κακή του τύχη, σε συρμό που εκείνη την ώρα έμπαινε στην αποβάθρα βρίσκονταν δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, άκουσαν τις φωνές, όρμησαν πάνω και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, παρότι αντιστάθηκε σθεναρά.

Στη συνέχεια ο επίδοξος ληστής οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας για τον σχηματισμό δικογραφίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία των δύο αστυνομικών στον συρμό, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου «Αριάδνη» για την φύλαξη από «μυστικούς» άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. των σταθμών Μετρό και Ηλεκτρικού και την αντιμετώπιση –μεταξύ άλλων- τέτοιου περιστατικού. Άμεσα στο Μοναστηράκι βρέθηκε και ο επόπτης βάρδιας της «Αριάδνης», για να επιληφθεί των διαδικασιών.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι το συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο εκπονήθηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό υπαλλήλου της ΣΤΑΣΥ από δύο ανήλικα αδέρφια και περιλαμβάνει 136 φανερούς και «μυστικούς» αστυνομικούς!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.