Μία ακόμη διάσωση αρχαιοτήτων με την «υπογραφή» του Γιώργου Τσούκαλη

0

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω της «καραντίνας», ο κορυφαίος Έλληνας ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, έχει επιστρέψει δυναμικά στο κυνήγι των αρχαιοκάπηλων επιλύοντας αυτή τη φορά μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

Πρόκειται για υπόθεση διάσωσης αρχαιοτήτων ανυπολόγιστης αξίας στην περιοχή της Ηπείρου, με τον κ. Τσούκαλη να ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τον Γενικό Αστυνομικό Επιθεωρητή Β. Ελλάδος, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δούβαλη και τον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, Θανάση Σκούφη.

«Πρόκειται για έναν αληθινό αρχαιολογικό θησαυρό που ευτυχώς επιστρέφει στο ελληνικό κράτος», δηλώνει στο Katechaki ο κορυφαίος ιδιωτικός ερευνητής, προσθέτοντας ότι «ο αγώνας ενάντια στην αρχαιοκαπηλία είναι αέναος».

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛ.ΑΣ., τον πρόεδρο του ΟΦΚΑΘ Χρήστο Ράμο, αλλά τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου Πέτρο Γωνιωτάκη και Φώντα Βρόσγο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη και αυτού του στόχου», σημειώνει ο διευθυντής Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ομίλου International Action Art, Γιώργος Τσούκαλης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.