Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για να ελεγχθεί το κέντρο της πόλης

0

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σε πολλά σημεία του κέντρου της πόλης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, έγιναν 23 συλλήψεις.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Οι συνεχείς αστυνομικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται, στοχεύουν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Στην επιχείρηση συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων κατά την οποία ελέγχθηκαν 285 άτομα και 137 οχήματα, ενώ συνελήφθησαν 23 άτομα. Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, η οποία περιελάμβανε ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων και κάλυπτε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων, σχεδιάστηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την επίτευξη αυξημένων και ουσιαστικών αποτελεσμάτων και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., χθες (09-11-2018) κατά τις ώρες 18.00 – 24.00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ευρύτερες περιοχές Καμάρας – Ροτόντας, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πλατείας Ναυαρίνου, πλατείας Αριστοτέλους, οδών Μοναστηρίου, Γιαννιτσών κ.α., κατά την οποία: Διατέθηκαν συνολικά (104) Αστυνομικοί και (39) αστυνομικά οχήματα των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Ελέγχθηκαν:
– ( 285) άτομα (169 ημεδαποί και 116 αλλοδαποί) καθώς και
– (137) οχήματα.
Συνελήφθησαν (23) άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα για:
– παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών»,
– παραβάσεις του Νόμου «Περί Αλλοδαπών».
– παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων»,
– διωκτικά έγγραφα
Βεβαιώθηκαν (63) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και μαχαίρι.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις που εντάσσονται στο σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.