Μαυροειδάκος: Οι εκτελεστές «χτύπησαν» την ώρα αλλαγής βάρδιας της ΔΙ.ΑΣ.

0

Για απόλυτα οργανωμένη εγκληματική επίθεση έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος για το μαφιόζικο χτύπημα στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα”, στη Βάρη, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί δύο άνδρες και να τραυματιστεί μια γυναίκα.

Όπως εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «οι εκτελεστές είχαν μελετήσει τις κινήσεις τους και χτύπησαν την ώρα της αλλαγής της βάρδιας της ΔΙ.ΑΣ., περίπου στις 7, εκείνο το τρίλεπτο με πεντάλεπτο, που ενημερώνονται αυτοί που αναλαμβάνουν». Μάλιστα υποστήριξε πως «Φαίνεται επαγγελματικό το χτύπημα από τη σφοδρότητα των πυροβολισμών», ενώ ισχυρίστηκε ότι «τα θύματα ήταν υποψιασμένα, αλλά προφανώς δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σημείο, μπροστά σε κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Ίγκορ Ντέντοβιτς, Στέβαν Σταμάτοβιτς: «Συμβόλαια θανάτου» της μαφίας του Μαυροβουνίου στη Βάρη

Ο κ. Μαυροειδάκος εξήγησε ότι είναι δύσκολο να συλληφθούν διότι είναι «εισαγόμενοι δολοφόνοι, οι οποίοι σε μια με δύο ώρες μετά το χτύπημα φεύγουν στο εξωτερικό».

Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου της Deutsche Welle, και την αδράνεια της αστυνομίας, υπογραμμίζοντας ότι «Υπήρχε επικεφαλής αξιωματικός κι αυτός έπρεπε να δώσει εντολή. Υπήρχε διμοιρία, δεν λειτουργεί μεμονωμένα κάθε αστυνομικός. Περιμένει εντολές από τον επικεφαλής».

Πηγή: lawandorder.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.