Μαρία Παπαδοπούλου: Ο δικός της «άγγελος» κοσμεί πλέον τα Κεντρικά Ιατρεία της ΕΛ.ΑΣ.

0

Ένας ξεχωριστός πίνακας ζωγραφικής κοσμεί εδώ και λίγες ώρες τα Κεντρικά Ιατρεία της Αστυνομίας. Πρόκειται για δωρεά της αστυνομικού – ζωγράφου, Μαρίας Παπαδοπούλου, η οποία υπηρετεί κιόλας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ο πίνακας απεικονίζει έναν άγγελο, με τη Μαρία Παπαδοπούλου να δηλώνει στο katechaki ότι «είναι ένα δώρο καρδιάς σε όλο το προσωπικό: αστυνομικούς, γιατρούς, νοσηλευτές αλλά και πολιτικό προσωπικό που δίνουν την δική τους μάχη για την υγεία μας!». Λυτός και απέριττος ο άγγελος που απεικονίζει ο πίνακας, σε φάση ανύψωσης, μοιράζει το φως του, σε μία «σκοτεινή» περίοδο για τον κόσμο και φυσικά για την Ελλάδα.

Τον πίνακα παρέλαβε ο προϊστάμενος Διοικητικού της υπηρεσίας, υπαστυνόμος Α’, Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος -όπως κι όσου υπηρετούν στα Κεντρικά Ιατρεία της Αστυνομίας- θεώρησαν πολύ καλό οιωνό την άφιξη του συγκεκριμένου πίνακα στον χώρο!

Γ. Σιγάλας: «Ο “άγγελος” της Μαρίας να γίνει προστάτης μας»

Τις δύσκολες ώρες αυτές που περνάει η πατρίδα μας, εξαιτίας της πανδημίας, όλο το υγειονομικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών στέκεται αρωγός στους νοσούντες αστυνομικούς. Ευχαριστούμε εγκάρδια την συνάδελφο μας και καλλιτέχνη, Παπαδόπουλου Μαρία, για την ευγενική της δωρεά και ελπίζουμε ότι ο «άγγελος» της θα γίνει ο προσωπικός φύλακας και προστάτης μας.

Ο Προϊστάμενος Διοικητικού Κ. Ι. Αθηνών
Υπαστυνόμος Α’, ΣΙΓΑΛΑΣ Γεώργιος

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.