Μαλακάσα: Τι προκάλεσε την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ προσφύγων

Στο κέντρο φιλοξενίας έφτασε αμέσως κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και έγιναν περισσότερες από 110 προσαγωγές ατόμων

0

Ως μια προσβολή που έπρεπε να απαντηθεί εισέπραξε ο Αφγανός που διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας της Μαλακάσας, το γεγονός ότι ένας Σύρος, που διαμένει επίσης στο ίδιο κέντρο, πέταξε μέσα στο κοντέινερ που μένει ένα σκύλο.

Αναδημοσίευση από το cnn.gr, της Μίνας Καραμήτρου

Για τον Αφγανό αποτέλεσε κίνηση προσβολής και λίγη ώρα αργότερα μαζί με άλλους ομοεθνείς του πήγε στον οικίσκο που Σύρου για να πάρει εκδίκηση. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή, με ένα Σύρο νεκρό και 8 τραυματίες. Ήταν μάλιστα τέτοια η αγριότητα του εγκλήματος, που ο δράστης δεν δίστασε να βάλει ένα κινητό τηλέφωνο στο στόμα του θύματος, που ήταν νεκρός στο έδαφος από τα χτυπήματα με πέτρες και ξύλα.

Όλη αυτή μάλιστα η αγριότητα απεικονίζεται στη φωτογραφία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece.

Ομοεθνείς του θύματος δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν τη φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κανείς να αποκλείει το ενδεχόμενο να ήθελαν να δημιουργήσουν αναταραχή και ίσως ένα νέο κύκλο εκδίκησης.

Στο κέντρο φιλοξενίας έφτασε αμέσως κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και έγιναν περισσότερες από 110 προσαγωγές ατόμων. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα εντοπίστηκαν στο σταθμό του τρένου την ώρα που προσπαθούσαν να φύγουν.

Οι αντιδικίες και οι συμπλοκές ανάμεσα σε διαφορετικές εθνότητες είναι συχνό φαινόμενο στα κέντρα φιλοξενίας. Πολλές φορές καταλήγουν σε ξυλοδαρμούς και αιματηρά περιστατικά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.