Μακάβριο παιχνίδι στην Καλλιθέα: Παιδιά «αυτοκτονούν» σε κοινή θέα (photos)

0

Με έναν μακάβριο «παιχνίδι» επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες μια παρέα παιδιών και εφήβων της πλατείας Κύπρου στην Καλλιθέα να «διασκεδάσει» και να τραβήξει την προσοχή των περαστικών.

Αναδημοσίευση kallitheaonline.gr, Μάνος Μεϊμαράκης

Από ένα σχοινί το οποίο είναι δεμένο στο κλαδί ενός ψηλού δένδρου, περνούν την θηλειά στο λαιμό τους και αιωρούνται στο κενό. Είναι θέμα χρόνου το μακάβριο αυτό παιχνίδι να καταλήξει σε αληθινή τραγωδία.

Προ ημερών, ένα από αυτά τα παιδιά κινδύνευσε να τραυματισθεί πάρα πολύ σοβαρά ή θα μπορούσε να έχει χάσει την ζωή του, καθώς είχε τυλίξει την θηλειά στον λαιμό του γλίστρησε και έπεσε με δύναμη στο έδαφος με κίνδυνο να σπάσει τον αυχένα του.

Άμεση ανταπόκριση από τον δήμο

Ελάχιστα λεπτά από το ρεπορτάζ του kallitheaonline.gr, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, έδωσε εντολή σε εργαζομένους της υπηρεσίας να μεταβούν στο σημείο και να αφαιρέσουν το σχοινί από το δένδρο.

Στην θέα τους τα παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας έκοψαν το σχοινί και όταν οι εργαζόμενοι τα ρώτησαν γιατί κρέμασαν το σχοινί εκείνα απάντησαν ότι το ήθελαν για να… δουν πως είναι να πεθαίνει κάποιος με αυτόν τον τρόπο.

«Παγωμένοι» οι εργαζόμενοι από τις απαντήσεις των παιδιών, αφαίρεσαν το σχοινί και αποχώρησαν από το σημείο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.