Μαφιόζικο «χτύπημα»: Καρέ – καρέ ο εμπρησμός καφετέριας στα Άνω Λιόσια (videos)

0

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης καφετέρια, επί της οδού Σωτήρη Πέτρουλα 22 στα Άνω Λιόσια, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να δημοσιεύει στη σελίδα του στο Facebook βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις των δύο δραστών.

Στα πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα, διακρίνονται οι δύο δράστες να πυρπολούν την καφετέρια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, εν μέσω εκρήξεων, με ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής (9 άνδρες με 2 οχήματα) έσπευσαν στο σημείο στις 04:23 τα ξημερώματα της Τετάρτης και κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, με την καφετέρια να έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, οι δράστες μετέβησαν στο σημείο με το λευκό όχημα και άδειασαν τέσσερα με πέντε πεντόλιτρα μπουκάλια βενζίνης στους χώρους, αλλά και κατά μήκος του καταστήματος, προτού ανάψουν την φωτιά και προκληθεί έκρηξη. Πρόκειται για δράση που παραπέμπει σε κύκλωμα ανθρώπων της νύχτας, με ενδεχόμενο κίνητρο τον εκβιασμό.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας να θεωρείται αξιοποιήσιμο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.