«Μαφία» Κορυδαλλού: Οι διάλογοι για το δηλητήριο που «καίνε» τον «εγκέφαλο» της συμμορίας

0

Τους διαλόγους που είχε καταγράψει ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα στον Αλβανό «εγκέφαλο» της μαφίας των φυλακών και άλλους κακοποιούς, φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το CNN Greece.

Αναδημοσίευση από cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου

Στους εν λόγω διαλόγους γίνεται αναφορά στο σχέδιο με το δηλητήριο που είχε σκοπό να εφαρμόσει ο Αλβανός κακοποιός, βάσει του οποίου θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το θάνατο του συνεργού του και να αποδώσει τη δήθεν δηλητηρίαση στον καταδικασμένο για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο.

Α: Αύριο έλα εδώ. Φτιάχνω ένα χαρτί προς εισαγγελέα.

Β: Ναι, για τη ζωή σου.

Α: Για τη ζωή μου. Να μην έχουμε την τύχη του Τούσα και των άλλων.

Β: Να γράψω ό,τι χρειάζεται να γράψω μέσα;

Α: Ναι, καν’ το.

Β: Εντάξει, θα στο κάνω. Θα… μετά τους αλλεπάλληλους θανάτους στις φυλακές Κορυδαλλού και από πληροφορίες που έλαβα ότι πρόκειται για δηλητηρίαση του μάρτυρα που είχα προτείνει στην υπόθεση της δίκης Ζαφειρόπουλου, Τούσα Μπαρντίλ καθώς και του ατόμου που είχε προσπαθήσει να με δηλητηριάσει… εεε τον Αύγουστο του… πότε ήταν;

Β: Και θα πρέπει να δούμε αν το δηλητήριο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του που είπες εσύ, αν και εντάξει πολλά είδη δηλητηρίων μπορεί να υπάρχουνε, δεν είναι μόνο ένα.

Α: Δεν έχουμε πρόβλημα, γιατί υπάρχει παρακολούθηση τηλεφώνων με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, που λέει κοίτα το δηλητήριο να είναι το ίδιο που κρατάει ο Κλόντις, για να φαίνεται ότι τον σκότωσα εγώ, όχι οι άλλοι.

Ενώ σε άλλη συνομιλία ο «εγκέφαλος» της συμμορίας φέρεται να λέει: «Όχι λέω γιατί άμα αποδείξω πιστεύω τώρα άμα αποδείξω ότι ο Φλώρος πήγαινε να μας δηλητηριάζει όλους εκεί για αυτό το θέμα δεν ισχύει για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου, ότι δεν έχουμε καμία σχέση εμείς, γιατί έκανε ο Μπάκος με κανέναν άλλο από πίσω, γιατί να την πληρώσουμε εμείς λέμε».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.