Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: Θα συνεχίσουμε να τους προκαλούμε φθόνο και ταραχή

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η συνδικαλιστή παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α., με τίτλο: «Θα συνεχίσουμε να τους προκαλούμε φθόνο, σύγχυση και ταραχή, έως ότου απαλλάξουν τους αστυνομικούς από την παρουσία τους»

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Η παράταξη που υποστηρίζει αυτό το χαμηλό επίπεδο συνδικαλιστικής εκπροσώπησης μίλησε ξανά. Μίλησε για να βγάλει μόνο τον φθόνο και τη ζήλια και αναμασώντας πάλι τη γνωστή τσίχλα για τηλεαστέρες, τηλεπερσόνες κλπ. Εμείς θα τους πούμε ότι την παρουσία μας στα ΜΜΕ δεν την αποζητούμε, όπως κάνουν αυτοί και τα αφεντικά τους χρησιμοποιώντας μηχανισμούς και ανθρώπους, παρά μόνο μας προσκαλούν για τον καθαρό λόγο και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε ή προβάλουμε θέματα που μας απασχολούν.

Τα ΜΜΕ είναι ένα όπλο στα χέρια του αστυνομικού συνδικαλιστή, που ανάλογα στις δυνατότητες και την μόρφωση που έχει το χρησιμοποιεί. Το κύρος και η σοβαρότητα δεν κερδίζεται με άναρθρες κραυγές και εκφράσεις του τύπου «κουτάλες και μουντζούρηδες». Εμείς επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα μας, που είναι και ερωτήματα όλων των αστυνομικών. Αυτοί που, όπως λένε, είχαν την πλειοψηφία και ηγήθηκαν του συνδικαλιστικού κινήματος, τι έκαναν;

  1. Για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό…
  2. Για την απόφαση του ΣτΕ…
  3. Για το επίδομα Covid-19…
  4. Για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας…
  5. Για τον κώδικα μεταθέσεων…
  6. Για αξιοκρατικές προσλήψεις…
  7. Για ένα δίκαιο βαθμολόγιο…
  8. Για την αύξηση στις αποζημιώσεις της νυχτερινής απασχόλησης και του πενθημέρου…

Η απάντηση είσαι τίποτα.

Στ 7 αυτά χρόνια που εκπροσωπούν δήθεν τον Έλληνα αστυνομικό, προχωράνε τώρα ένα βαθμολόγιο που είναι για κλάματα, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν σαθρά επιχειρήματα ότι κάτι τάχα μου έκαναν και για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Εμείς λοιπόν, οι τηλεαστέρες που δεν παρακαλάμε να εμφανιστούμε σε στασίδια καναλιών, όπως κάνουν αυτοί, αλλά μας το ζητούν, θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε για να τους προκαλούμε φθόνο, σύγχυση και ταραχή.

Επίσης, είμαστε αυτοί που καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση για ένα δίκαιο βαθμολόγιο που είχε οικονομικό αντίκρισμα σε όλες τις κατηγορίες των χαμηλόβαθμων αστυνομικών και θα διόρθωνε το κατάπτυστο μισθολόγιο που άφησαν να περάσει χωρίς καν να το διαπραγματευθούν, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των συναδέλφων μας.

Οι διαφορές του επιπέδου είναι διακριτές, όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και την ελληνική κοινωνία. Είναι ξεκάθαρο ποίοι μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τον Έλληνα αστυνομικό, έτσι ώστε να είναι αποδεκτός από την ελληνική κοινωνία, κάνοντας πράξη τα δίκαια αιτήματα του.

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.