Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.: Η τακτική του παλιού «χωροφύλακα» δεν θα επιστρέψει

0

Αναδημοσιεύουμε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης «Μάχιμη Προοδευτική Ομοσπονδιακή Συμμαχία Των Αστυνομικών» ‘’Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.’’, όπως εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Katechaki.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α.

Αυτοί που σχεδίασαν μεταθέσεις, ιδιαίτερα εκλεγμένων αστυνομικών, χρησιμοποιώντας υψηλόβαθμο στέλεχος, σύντομα θα πάρουν την απάντηση.

Από ότι φαίνεται τα σχέδια τους δεν θα ολοκληρωθούν και όλα τα συκοφαντικά επιχειρήματα τους θα πέσουν στο κενό.

Η τακτική του παλιού «χωροφύλακα» που δημιουργεί καταστάσεις που δεν υφίστανται και σπιλώνει πρόσωπα και συνειδήσεις συναδέλφων προκειμένου να μετακινηθούν και να σταματήσουν να είναι εμπόδια στα σχέδια του, πέρασε και δεν πρόκειται να επιστρέψει παρά τους νοσταλγούς του παρελθόντος.

Φυσικά οι μεγαλύτερες ευθύνες ανήκουν σε αυτόν που έχοντας ως στόχο την εξαργύρωση λευκής επιταγής πραγματοποιούσε τις επιθυμίες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ας γνωρίζουν λοιπόν όσοι δρουν στο σκοτάδι ότι το φως που θα πέσει επάνω τους θα είναι τόσο δυνατό που είναι σίγουρο οτι θα τους κάψει.

Καλούμε τους συναδέλφους ανεξαρτήτου παράταξης να συμβάλουν όλοι στην αναχαίτιση της ομάδας που χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές, διότι είναι θέμα χρόνου ειδικά για τους υποστηρικτές να γίνουν και οι ίδιοι θύματα της κατάστασης που συντηρούν και υποστηρίζουν.

Ο νοών νοείτω…

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.