Ληστείας με «άρωμα» τρομοκρατίας στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη – Ποίοι είναι οι δράστες

0

Απόπειρα ληστείας, από δύο άτομα κινούνται στις παρυφές της τρομοκρατίας, σημειώθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, αμφότεροι οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι επίδοξοι ληστές, που ήταν ντυμένοι γιατροί και είχαν καλυμμένα με ιατρικές μάσκες τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιχείρησαν να ληστέψουν την χρηματαποστολή που μετέφερε χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ. Ωστόσο, οι κινήσεις τους φαίνεται πως ήταν σε γνώση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. της ΕΛ.ΑΣ., γι’ αυτό και κατά την έξοδο τους από το νοσοκομείο προς την οδό Αγίου Δημητρίου συνελήφθησαν πριν προλάβουν να επιβιβαστούν στο όχημα διαφυγής τους και να εξαφανιστούν.

Οι δύο δράστες φέρονται να είχαν συμμετοχή στη συμμορία που έγινε γνωστή στο πανελληνία ως «ληστές με τα μαύρα». Μάλιστα, ο ένας είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη -στο πλαίσιο έρευνας για την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»- χωρίς ωστόσο να παραδεχτεί ποτέ την εμπλοκή του. Ο δεύτερος είχε συλληφθεί πριν από περίπου μία δεκαετία για ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στα καταλύματα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ: Οι παλιοί γνώριμοι της Αντιτρομοκρατικής και το… άρωμα γυναίκας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.