Λεπίδας: Η ΔΙ.ΑΣ. βοηθούσε γυναίκα, θύμα ληστείας, όταν δέχτηκε άνανδρη επίθεση

0

Από το Facebook του Σπύρου Λεπίδα: 

ΑΝΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΕ ΟΜΆΔΑ ΔΙ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.

Για άλλη μια φορά, ένα τσούρμο ατόμων, επιτεθηκαν με σκοπό να τραυματησουν και να σκοτώσουν αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ όπου προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε άτομο,στην συμβολή των οδών Μαυροματεων και Δεριγνυ, το οποίο, τους είχε υποδείξει διερχόμενη πολίτης, που πριν λίγο την είχε απειλήσει με μαχαίρι με σκοπό να την ληστεψει.
Χωρίς ουδέποτε να προκληθουν, γύρω στα 20 άτομα, αβουλα στρατιωτάκια μιας παρωχημένης αντίληψης αυτόκλητων υπερασπιστών της ανομίας, επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα, λοστους και πυροσβεστήρες, εναντιων 3 αστυνομικών που προσπάθησαν να βοηθήσουν μια εντρομη γυναίκα, που πριν λίγο αποπειραθηκαν να την ληστεψουν.
Χωρίς να σκέφτονται, χωρίς να κρίνουν, επιτέθηκαν αδιακρίτως, άνευ λόγου, αιτίας και ουσίας, χωρίς την παραμικρή πρόκληση, απλά επειδή είδαν 3 αστυνομικούς με γαλανολευκες μοτοσυκλετες.
Είναι ευκολοτατο να καταλάβει ο καθείς απο όλους τους πολίτες, ποια ήταν αυτή η οργάνωση που ενεργούσε επιθέσεις σε ανθρώπους αδιακρίτως, επειδή δεν τους άρεσε το χρώμα ή η θρησκεία τους και αν υπάρχει κάποια διαφορά με τους χθεσινους άβουλους και χωρίς ουδεμία κριτική σκέψη τραμπουκους. Απλά δρουν από την άλλη άκρη του φασισμού, χωρίς δυστυχώς να καταλαβαίνουν ότι τσουβάλιαζουν μαζί με τους εαυτούς τους, πραγματικούς ιδεολογους που είναι υπέρ των ελευθεριών των ανθρώπων εντός νομικών πλαισίων που ορίζονται από ένα ευνομούμενο δημοκρατικό κράτους δικαίου.
Η ΔΙ.ΑΣ έχει αποδείξει πολλάκις το δημοκρατικό της χαρακτήρα και το ποσό κοντά είναι στην κοινωνία, για αυτό και έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων των πολιτών.
Λόγω της εκπαίδευσης, της ετοιμότητας, της εμπειρίας και της ψυχραιμίας των αστυνομικών δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός των αστυνομικών, αλλά ούτε και των φασιστοτραμπουκων, παρ’ολο που 20 μπαχαλακηδες επιτέθηκαν ανανδρα, περιοριζοντας τους εαυτούς τους, σε μία άτακτη φυγή εντός πανεπιστημιακου ιδρύματος και διαλύοντας την πλάγια είσοδο που θα πληρώσουμε για ακόμη μια φορά, όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες.
Το ΣΕΦΕΑΑ για ακόμη μια φορά, ήταν δίπλα στους αστυνομικούς εκφράζοντας την συμπαράσταση και ταυτόχρονα την οργή του, ενάντια σε τέτοιου είδους άναρχες και τυφλες επιθέσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.