Λάζαρος Μαχαιρίδης: Το… παραμύθι με την επιστροφή των δώρων έχει και «δράκο»

0

Τις τελευταίες ημέρες σταχυολογώντας την ειδησεογραφία που απασχολεί την χώρα μας, πέραν των υπόλοιπων σημαντικών που μας απασχολούν, σε περίοπτη θέση διακρίνεται η είδηση για επαναφορά των δώρων στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων.

Άρθρο του Λάζαρου Μαχαιρίδη
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ – Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

Το παραμύθι όμως έχει σίγουρα δράκο! Θα πρότεινα λοιπόν σε κάποιους να σταματήσουν να μοιράζουν καθρεφτάκια… Ερεθίζουν την νοημοσύνη μας! Για του λόγου το αληθές θα θέσω ένα ρητορικής φύσεως ερώτημα με δύο προεκτάσεις:

«Υπήρχε περίπτωση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρισκόμαστε ως χώρα σε προεκλογική περίοδο, να βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο οι διεργασίες επαναφοράς των δώρων, σύμφωνα με τις εν λόγω διαρροές, που βέβαια μένει να αποδειχθούν πρωτίστως, Αν δεν υπήρχαν στο τραπέζι της διεκδίκησης οι στοχευμένοι νομικοί αγώνες στους οποίους πρωτοστάτησε η Ομοσπονδία των Αστυνομικών μιας και ήμασταν ο πρώτος εργασιακός κλάδος που κατάργησε το μνημόνιο (απόφαση Σ.τ.Ε );»

Δε μας τα χαρίζετε λοιπόν, ούτε ξαφνικά ξεθάψατε την επίπλαστη αλά καρτ και καθοδηγούμενη από τις ιδεοληψίες σας κοινωνική και εργασιακή ευαισθησία… Χρωστούμενα παρανόμως κρατηθέντα θα μας επαναφέρετε υπό την δαμόκλειο σπάθη της Δικαιοσύνης!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.