Λ. Οικονόμου: Οι έρευνες για τη δολοφονία Καραϊβάζ δείχνουν οργανωμένο έγκλημα

0

Την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ με το οργανωμένο έγκλημα και τα «συμβόλαια θανάτου» της τελευταίας τριετίας συνδέει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον πρώτο τόσο υψηλά ιστάμενο –και με γνώση των ερευνών- που αναφέρεται σε τέτοια πιθανή σύνδεση.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι υπάρχει μία σειρά δολοφονιών την τελευταία τριετία που καταδεικνύει ότι είναι σε εξέλιξη ένας «ανοικτός πόλεμος». Όπως τόνισε, είναι νωρίς για να δοθούν με ασφάλεια τα κίνητρα του εγκλήματος. «Ερευνούμε διάφορα θέματα με τα οποία κατά καιρούς υπήρχε μία ενασχόλησή του από διάφορες πλευρές. Η ώρα αυτή είναι για δουλειά από την πλευρά να συνεχίσουμε όσο το δυνατόν να συλλέξουμε περισσότερα στοιχεία» πρόσθεσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Επεσήμανε, τέλος, ότι «είναι αναμφισβήτητα από τις δύσκολες υποθέσεις διότι και ο τρόπος με τον οποίον έγινε αυτή η στυγερή δολοφονία αλλά και αυτές που έχουμε καταγράψει και έχουν συμβεί ειδικά θα έλεγα την τελευταία τριετία, δείχνουν ότι είναι από συμβόλαια θανάτου, είναι από οργανωμένες εγκληματικές δραστηριότητες, οι οποίες αναμφισβήτητα έχουν και έναν συντελεστή θα έλεγα σημαντικής δυσκολίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γ. Καραϊβάζ: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση – Δέχτηκε 10 σφαίρες

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.