Κύκλωμα μαστροπών – Οι καταθέσεις: «Δεν ήθελα να επιβαρύνω οικονομικά τους γονείς μου»

0

Λεπτομέρειες γύρω από το πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. έρχονται στο φως μέσα από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Αναδημοσίευση από huffpost.gr, Αλέξανδρος Καλαφάτης

Σε κατάθεσή της γυναίκα που δούλευε για το κύκλωμα αναφέρει: «Πριν δύο μήνες πήρα την απόφαση. Ο… με φωτογράφισε γυμνή και ανέβασε τις φωτογραφίες. Δεν φαίνεται το πρόσωπό μου και έχω το ψευδώνυμο Κλεοπάτρα. Τα ραντεβού γίνονταν είτε σε σπίτια είτε σε ξενοδοχεία. Καθημερινά πραγματοποιούσαν περίπου 2-3 ερωτικά ραντεβού. Θέλω να αναφέρω πως όλοι τους μου είχαν πει πολλές φορές πώς αυτή η δουλειά δεν έχει τίποτα το παράνομο».

Σε άλλη κατάθεση φοιτήτρια σημειώνει: «Το 2017 έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα Φιλοσοφικής. Το Δεκέμβριο του 2018 εγώ και η Γ. επισκεφτήκαμε ένα νυχτερινό κατάστημα στην περιοχή του Κεραμεικού. Εκεί μας προσέγγισε ο Δ., οποίος αρχικά μας μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό του ενώ μας πως είμαστε όμορφες και μπορούμε να κάνουμε μία δουλειά με την οποία θα βγάζουμε χρήματα πολύ εύκολα. Εκεί μας είπε ότι άνοιξε ένα γραφείο ερωτικών ραντεβού στο οποίο μπορούμε να απασχοληθούμε και να βγάλουμε πολλά χρήματα. Ανέφερε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε έρωτα με πελάτες απλώς θα συνομιλούμε μαζί τους ενώ μας είναι πως αν δε μας αρέσει θα μπορούμε να σταματήσουμε. Η Γ. και εγώ δεν θέλαμε να επιβαρύνουμε οικονομικά τους γονείς μας και δεχθήκαμε να φωτογραφηθούμε. Καθημερινά πραγματοποιούσαμε τέσσερα με πέντε ερωτικά ραντεβού. Κάποιες μέρες δεν πηγαίναμε στα ραντεβού καθώς είχαμε μαθήματα στο πανεπιστήμιο».

Άλλη φοιτήτρια ανέφερε στην κατάθεσή της: «Σε ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα μου σύστησαν τον υπεύθυνο του γραφείου. Εκεί μας εξηγήσει τις λεπτομέρειες της δουλειάς και συγκεκριμένα ότι θα έπρεπε να πραγματοποιούμε ερωτικά ραντεβού με πελάτες για 140 € την ώρα. Συνέχεια μου έλεγε ότι του χρωστάω μεγάλη χάρη που μου άνοιξε τα μάτια τονίζοντας πως γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δουλεύω όσο το δυνατόν συχνότερα και να μην επικαλούμαι δικαιολογίες. Γκρίνιαζε και μου ασκούσε έντονη ψυχολογική πίεση».

Η μαθήτρια Λυκείου, ηλικίας 17 ετών, που φέρεται να εκδιδόταν κατάθεσε: «Τον Ιανουάριο του 2019 ανέβηκαν οι φωτογραφίες μου στην ιστοσελίδα και ξεκίνησα να εργάζομαι ως συνοδός. Εργαζόμουν Δευτέρα έως Παρασκευή και κυρίως απογευματινές ώρες. Τις Παρασκευές έφευγα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου και επέστρεφα Κυριακή γιατί την επόμενη ημέρα είχα σχολείο. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες και έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού την ημέρα. Σταμάτησα να δουλεύω γιατί δεν ήθελα και δε μου άρεσε».

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.