Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Φήμες για μεγάλες αλλαγές σε Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης

0

Στον… ρυθμό των κρίσεων κινείται τα τελευταία 24ωρα η ΕΛ.ΑΣ., με τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα! Την ίδια ώρα, οργιάζουν οι φήμες για μεγάλες αλλαγές σε Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Ας βάλουμε, όμως, τα πράγματα σε μία σειρά. Τα τελευταία γεγονότα στα Λαδάδικα και η γενικότερη εικόνα αύξηση της εγκληματικότητας – παραβατικότητας, φαίνεται πως θα φέρουν αλλαγές προσώπων και ανακατατάξεις στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και σε υπαγόμενες Υπηρεσίες. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές και στον κλάδο Τάξης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, καθώς αποστρατεύεται λόγω ορίου ηλικίας η ταξίαρχος Αικατερίνη Παπαδοπούλου. Αλλαγές δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις δυσκολίες τα αποτελέσματα είναι καλά.

Τέλος, την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα αποφασιστεί το βάθος των όποιων αλλαγών γίνουν -εάν γίνουν- στην Άμεση Δράση και στο Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για Υπηρεσίες όπου διοικούνται από αξιωματικούς με βαθμό αστυνομικού διευθυντή.

Katechaki

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.