Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Έντονο… παρασκήνιο για έναν υποστράτηγο

0

Έντονο είναι το παρασκήνιο για το μέλλον υποστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τις επερχόμενες κρίσεις των αξιωματικών του Σώματος. Μπορεί μάλιστα να πει κάποιος ότι στο πρόσωπό του επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για υποστράτηγο, ο οποίος έδωσε φέτος τα «διαπιστευτήριά» του. Το γεγονός ότι πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» έκανε τους περισσότερους να θεωρούν ότι θα ανταμειφθεί γι’ αυτό στις επερχόμενες κρίσεις. Τα τελευταία 24ωρα διακινείται, ωστόσο, η πληροφορία ότι ο υποστράτηγος μπορεί να «κοπεί». Μάλιστα διακινούνται πληροφορίες ότι έχουν γίνει εισηγήσεις από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα προς τη δυσμενή για εκείνον εξέλιξη.

Και αυτό παρότι οι αξιωματικοί που διαθέτουν τη δική του επιχειρησιακή επάρκεια είναι ελάχιστοι στο Σώμα και αυτό μπορεί να κοστίσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που εισηγούνται το «κόψιμό» του προορίζουν για τη θέση του συγκεκριμένο αξιωματικό.

Το σίγουρο είναι ότι οι κρίσεις για ακόμα μία φορά θα εξελιχθούν σε «power game», χωρίς να ξέρει κανείς μέχρι την τελευταία στιγμή το τελικό αποτέλεσμα.

Υ.Γ.: Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να «κοπεί» αντιστράτηγος, ο οποίος έκανε πολύ και «αθόρυβη» δουλειά, βρισκόταν πίσω από τα πετυχημένα μέτρα ασφαλείας στις πορείες τόσο της 17 Νοέμβρη όσο και της 6ης Δεκέμβρη αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει τα «ερείσματα» για να διατηρήσει τη θέση του. Επαναλαμβάνουμε, πάντως, ότι καμία απόφαση δεν μπορεί να θεωρηθεί οριστική, έως ότου ολοκληρωθούν οι κρίσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.