Κορονοϊός: Έκτακτες προσλήψεις στην Πολιτική Προστασία για ιχνηλατήσεις

0

Σε έκτακτες προσλήψεις προχωρά η Πολιτική Προστασία για να καλυφθούν οι έκτακτες ανάγκες ιχνηλάτησης και αντιμετώπισης των υγειονομικών απειλών.

Σήμερα Πέμπτη δημοσιοποιήθηκε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη εκατόν ενενήντα δύο 192 στελεχών, με σκοπό την παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορονοϊού και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Το ανωτέρω προσωπικό θα τοποθετηθεί στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων των δεκατριών (13) Περιφερειών της χώρας και θα αφορά σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς (courier) από ημέρα Πέμπτη 01-10-2020 μέχρι και ημέρα Δευτέρα 12-10-2020, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΠ (www.civilprotection.gr) και ειδικότερα, στον σύνδεσμο https://www.civilprotection.gr/el/prokiryxi-diagonismoy-gia-proslipsi-192-atomon-sti-ggpp-me-shesi-ergasias-idiotikoy-dikaioy

Η Πολιτική Προστασία «εξοπλίζεται».

   Με ειδικευμένο προσωπικό, υψηλής κατάρτισης.

     Για τη θωράκιση της χώρας μας απέναντι σε κάθε είδους υγειονομικής ή άλλης απειλής!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.