Από το σοκ της εισβολής των ληστών πέθανε η 80χρονη στην Κόρινθο

0

Οι δράστες διέφυγαν παίρνοντας μια τηλεόραση, λίγα τρόφιμα, λάδια και πετρέλαιο. Το σοκ της εισβολής των ληστών φαίνεται να προκάλεσε τον θάνατο της 80χρονης γυναίκας, στο χωριό Πουλίτσα Κορινθίας. Η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, λάμβανε και οξυγόνο από ειδική αναπνευστική συσκευή.

Βρισκόταν στο κρεβάτι της όταν οι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι της. Ένας από αυτούς την προσέγγισε και την ταρακούνησε έντονα προκειμένου να του αποκαλύψει που έχει χρήματα.

Αν και αρχικά υπήρχε η διαρροή πως οι δράστες είχαν δέσει και φιμώσει την 80χρονη γυναίκα, αυτή η πληροφορία φαίνεται πως δεν επιβεβαιώνεται από τα ευρήματα που έχουν βρεθεί. Όπως και να έχει, ο θάνατος της ηλικιωμένης, είτε έχει προέλθει από παθολογικό, είτε από βίαιο αίτιο, είναι συνέπεια της ληστρικής εισβολής.

Οι δράστες διέφυγαν παίρνοντας μια τηλεόραση, λίγα τρόφιμα, λάδια και πετρέλαιο. Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερεύνησαν τον χώρο αναζητώντας τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.