Κοντά στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α., Γ. Καλλιακμάνης

0

Σε εκδήλωση για τα εγκαίνια της παιδικής χαράς που δώρισε το ίδρυμα Σταύρος ΝΙΑΡΧΟΣ μετά από αίτημα της UNESCO νοτίων Προαστίων στο ΠΙΚΠΑ Βούλας, έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΝ.Α.Υ.Ν/Α.Α.

Την Τετάρτη 03/10/2018 και ώρα 11:00, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ παρίστατο στην εκδήλωση για τα εγκαίνια της παιδικής χαράς που δώρισε το ίδρυμα Σταύρος ΝΙΑΡΧΟΣ μετά από αίτημα της UNESCO νοτίων Προαστίων στο ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη αγάπη το ΠΙΚΠΑ Βούλας σε συνεργασία με την UNESCO νοτίων προαστίων και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, παρίστατο ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης ΛΕΒΕΝΤΗΣ, η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής επιτροπής για την UNESCO κα. Μαρία Αικατερίνη ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, η Πρόεδρος της UNESCO νοτίων προαστίων κα. Σούλα ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΥ, ο Πρόεδρος του ομίλου ΙΕΚ ΑΛΦΑ κ. Σοφοκλής ΞΥΝΗΣ, η Οικονομική Διευθύντρια του ιδρύματος Σταύρος ΝΙΑΡΧΟΣ κα. Χριστίνα ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ο Αντιπρόεδρος και Διευθυντής επικοινωνίας κ. Αντώνης ΓΛΥΚΑΣ ο οποίος εξήρε το συνδικαλιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής, ο Διοικητής του Ά Τ.Τ. Ν/Α Αττικής Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σωτήριος ΚΑΛΤΑΜΠΑΝΗΣ, ο αγαπητός φίλος κ. Νίκος ΚΡΕΖΟΣ καθώς και εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής επισήμανε στην Πρόεδρο του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας κα. Σοφία ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΙΑ και στην Διευθύντρια του ΠΙΚΠΑ κα. Ιωάννα ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ότι θα συνδράμει με οποιοδήποτε τρόπο στην καλή προσπάθεια που γίνεται διότι η ευαισθησία των Αστυνομικών είναι ιδιαίτερα αυξημένη όταν απευθύνεται σε παιδιά.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Μαρίνος Κακαβάς

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.