Κων. Χύτας: Το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» μας βρίσκει κάθετα αντίθετους

0

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία που στάθηκε αρωγός στους συναδέλφους μας και στον οικογενειακό τους προγραμματισμό…

Άρθρο του Κωνσταντίνου Χύτα
Γ.Γ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Κάτι τέτοιο θα γράφαμε φυσικά αν οι προαναφερόμενοι είχαν συμμεριστεί εκτός από τις ανάγκες ενίσχυσης των υπολοίπων νομών και τους συναδέλφους που καρτερικά βρίσκονται στο κατώφλι της μετάθεσης και με τις σημερινές μηδενικές θέσεις (πλην Θεσσαλονίκης που έβγαλε 100) κινδυνεύουν στις επόμενες μεταθέσεις να βρεθούν πίσω στη σειρά, αφού κάποιοι άλλοι θα τους προσπεράσουν (νησιά, τέκνα, εργασία συζύγου κ.ο.κ.).

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό το αποφασίζομεν και διατάσσομεν μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας μας στο συμβούλιο, όπως ενημερώθηκα, μειοψήφησε, αντιδρώντας έντονα και καταθέτοντας υπόμνημα διαμαρτυρίας, πλην όμως οι υπηρεσιακοί παράγοντες που υπερισχύουν του συμβουλίου επικύρωσαν τις μηδενικές θέσεις που προέκρινε η Ηγεσία.

Δυστυχώς μετά το θέμα με την καθαριότητα και με τα υπόλοιπα άλυτα με ευθύνη της Ηγεσίας, φαίνεται ότι ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα προστίθεται. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε σε νοοτροπίες «Θα γίνει ότι πω εγώ», που γυρίζουν την Αστυνομία δεκαετίες πίσω.

Για την ιστορία,
Θέσεις επαρχίας:
Αττική 1
Θεσσαλονίκη 100
Υπόλοιποι νομοί: Κουλούρια.
ΝΤΡΟΠΗ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΑΣΥ: Ελλάδα για τον κ. υπουργό είναι μόνο η Αττική και η Θεσσαλονίκη!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.