Κόμμα αστυνομικών στα σκαριά: Η δήλωση Κρικέτου που… άναψε φωτιές

0
Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρίκετος

Την ίδρυση πολιτικού φορέα, ως τελευταίο «καταφύγιο» για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους φαίνεται πως εξετάζουν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί.

Αυτό, τουλάχιστον, έθεσε στο τραπέζι της συζήτησης ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Σπήλιος Κρικέτος, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ. «Υπάρχει απογοήτευση και σε εμάς και σε άλλους εργαζόμενους. Ναι, σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά ότι θα έπρεπε και εμείς να εκπροσωπηθούμε από κάτι πιο γνήσιο, που να μας εκφράζει» είπε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής και συνέχισε:

«Σας το λέω ευθέως. Σκεφτόμαστε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε απογοητευθεί από τις πολιτικές δυνάμεις, βλέπουμε ότι μας υποστηρίζουν μόνο χτυπώντας μας στην πλάτη και δεν μπορούμε να ζήσουμε τα σπίτια μας. Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να εκπροσωπηθούμε από κάποιον άλλον πολιτικό φορέα. Αν κάποιοι αποφασίσουν να προχωρήσουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα- που δεν αποκλείεται- θα είμαστε πολύ πάνω από 3%».

Πρόκειται αναμφίβολα για μία δήλωση που θα σηκώσει πολύ συζήτηση, εάν και εφόσον δοθεί συνέχεια από την πλευρά των συνδικαλιστών στα Σώματα Ασφαλείας. Να σημειώσουμε ότι στην τηλεοπτική εκπομπή δεν έγινε καμία αναφορά για το ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί ενός τέτοιου φορέα, καθώς πρόκειται για λεπτό ζήτημα. Είναι σίγουρο, όμως, που η πολιτική ατζέντα αποκτά νέο ενδιαφέρον, σε μία περίοδο που η κοινωνία εμφανίζεται δυσαρεστημένη από την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.