Κινηματογραφική καταδίωξη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Εθνική Οδό

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εγκλώβισαν και συνέλαβαν τους δύο αναβάτες, οι οποίοι είναι ύποπτοι για περισσότερες από 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών, τόσο από πεζούς όσο και επιβαίνοντες σε οχήματα

0

Σκηνές από ταινία δράσης του Hollywood εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό, όταν για περίπου μιάμιση ώρα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αρχικά παρακολουθούσαν και στη συνέχεια συνέλαβαν τους αναβάτες μίας μηχανής μεγάλου κυβισμού, μάρκας Aprilia.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 16:30 το μεσημέρι, όταν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης δόθηκε σήμα για μία ύποπτη μοτοσυκλέτα που κινούνταν στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Αρχικά, μπήκε στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Λαμίας και στη συνέχεια επέστρεψε στην Εκάλη. Λίγο αργότερα έκανε αναστροφή προς τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης στην Πάρνηθα και τελικά κατέληξε στη Νέα Ερυθραία όπου εγκλωβίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εγκλώβισαν και συνέλαβαν τους δύο αναβάτες, οι οποίοι είναι ύποπτοι για περισσότερες από 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών, τόσο από πεζούς όσο και επιβαίνοντες σε οχήματα. Οι δράστες προσέγγιζαν τα Ι.Χ. αυτοκίνητα όταν αυτά ήταν σταματημένα, έσπαγαν το τζάμι του συνοδηγού και άρπαζαν την τσάντα, που κάποιος ανυποψίαστος οδηγός είχε αφήσει δίπλα του. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα απασχολούσε τις Αρχές από τις 31 Αυγούστου, όταν αστυνομικοί συνοδοί επιχειρηματία τη θεώρησαν ύποπτη κι έδωσαν τον αριθμό κυκλοφορίας στη ΓΑΔΑ. Κατά πληροφορίες υπήρξε και ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τότε.

Τελικά, οι δύο αναβάτες εγκλωβίστηκαν στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας όπου μπήκαν για να διαφύγουν, με τους αστυνομικούς να τους ακινητοποιούν επί της οδού Πλαστήρα και να τους παίρνουν χειροπέδες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.