Κείμενο καταγγελία: Αισχος!!! Αποψιλώνουν μέσα στην νύχτα τις μάχιμες Υπηρεσίες της Ασφάλειας για τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

0

Δημοσιεύουμε κείμενο – καταγγελία τριών στελεχών του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, με τίτλο: “Αισχος!!! Αποψιλώνουν μέσα στην νύχτα τις μάχιμες Υπηρεσίες της Ασφάλειας για τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ!!!”

Το κείμενο υπογράφουν οι Γρηγόρης Χρυσάφης (Ά αντιπρόεδρος), Κώστας Χύτας (αντιπρόεδρος Τύπου & ΜΜΕ) και Φώτης Μαυραγάνης (ταμίας).

Αναλυτικά το κείμενο της καταγγελίας

Για μια ακόμη φορά για μια κομματική εκδήλωση διαλύονται οι Υπηρεσίες της Ασφάλειας, προκειμένου να διατεθούν δεκάδες αστυνομικοί, τις υπηρεσίες των οποίων θα στερηθούν οι φορολογούμενοι πολίτες, για να φυλάξουν τους πολιτικούς που θα συμμετέχουν το επόμενο διήμερο στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής  του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Προφανώς για την Ηγεσία μας, οι αστυνομικοί, δεν έχουν δικαίωμα ξεκούρασης και ανακαλούνται παράτυπα οι Ημερήσιες Αναπαύσεις που τους έχουν ανακοινωθεί, εκτός και αν γνωστά  από καιρό κομματικά συνέδρια θεωρούνται έκτακτα  γεγονότα, για να βγαίνουν τα μέτρα Τάξης και Ασφάλειάς τους την τελευταία στιγμή, κατά παράβαση του ΠΔ 394/2001, που προβλέπει 2 ημέρες τουλάχιστον νωρίτερα («Η υπηρεσία αστυνομικών μέτρων για γνωστές συναθροίσεις και συγκεντρώσεις διατάσσεται από τις υπηρεσίες επιπέδου Διεύθυνσης και άνω, τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν την εκδήλωση αυτών»).

Καλούμε τους συναδέλφους – μέλη μας των οποίων οι Η/Α ανακλήθηκαν, να επικοινωνούν από αύριο το πρωί με την Ένωση Αθηνών, προκειμένου, να προβούμε εκ μέρους τους, σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ενώ επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για την ανακοίνωση των μέτρων, μόλις λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της εν λόγω κομματικής εκδήλωσης.

Επιτέλους, μετονομάστε την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής σε Διεύθυνση προστασίας Επισήμων, αφού το μόνο που κάνουμε καθημερινά είναι να φυλάμε κάθε είδους στόχο πολιτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και να λαμβάνουμε μέτρα Ασφαλείας σε εκδηλώσεις που σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αρμόδια για την ομαλή διεξαγωγή τους είναι τα «πολυάριθμα» Επίσημα του Αρχηγείου και όχι οι αστυνομικοί των ήδη αφαιμαγμένων Τ.Α., της Κρατικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, των Ναρκωτικών, της Προστασίας Μαρτύρων, του ΥΔΕΖΙ, της Αθλητικής Βίας, του Ανηλίκων, του Οργανωμένου Εγκλήματος κλπ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.