Καταγγελία Συνδρεβέλη: Το.. σαβαραλάκι περιπολικό και η τύχη των αστυνομικών του Α.Τ. Κορωπίου

0

«Από τύχη δεν τραυματίστηκαν συνάδελφοι μας του Α.Τ. Κορωπίου», καταγγέλλει ο γραμματέας του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Συνδρεβέλης. Ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α. σημειώνει ακόμα ότι «ο απαρχαιωμένος στόλος της ΕΛ.ΑΣ επιβουλεύεται την σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων μας».

Αναλυτικά το κείμενο της καταγγελίας

«Από καθαρή τύχη πριν λίγες ημέρες δεν τραυματίστηκαν συνάδελφοί μας, οι οποίοι επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα του Α.Τ. Κορωπίου, όταν σε αυτό εν κινήσει σταμάτησε να λειτουργεί ο κινητήρας του, ενώ παράλληλα εισήλθαν εντός της καμπίνας υγρά προερχόμενα πιθανών από το ψυγείο της μηχανής του περιπολικού.

Οι ψύχραιμες κινήσεις των συναδέλφων μας απέτρεψαν τα χειρότερα, αφού κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν το όχημα με ασφάλεια, τόσο για τους ίδιους ,όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς, αφού το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αττική οδό, όπου ως γνωστόν οι ταχύτητες που αναπτύσσονται είναι υψηλές και η κυκλοφορία των οχημάτων συχνή.

Για άλλη μια φορά καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση, που έχει περιέλθει ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ και αναδεικνύουμε τις σοβαρές ελλείψεις σε μέσα και εξοπλισμό, προκειμένου να αντικατασταθεί ο απαρχαιωμένος στόλος επ’ ωφελεία του πολίτη, αλλά και για την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας.

Χρήστος Συνδρεβέλης, Γραμματέας Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.