Καταγγελία αστυνομικού: Η αποδεκατισμένη ΥΜΕΤ «πληρώνει» τα σπασμένα του «Ρουβίκωνα» στη Βουλή

0

Παραθέτουμε αυτούσιο κείμενο – καταγγελία αστυνομικού που υπηρετεί στην ΥΜΕΤ, όπως αυτό ήρθε στο email της σελίδας μας.

Το κείμενο – καταγγελία

Έχω δέκα χρόνια στην ΥΜΕΤ από το 2009 και δυστυχώς τις τελευταίες μέρες όλοι έχουν ρίξει το μπαλάκι ευθυνών σε αυτήν. Οι διμοιρίες πλέον έχουν απίστευτες δυνάμεις. Μετά την τελευταία επίθεση του Ρουβίκωνα στην Βουλή «έπεσαν οι μάσκες».

Αφού καταλάβαμε ότι κανένας δεν έχει την πρόθεση να παραιτηθεί ή η ηγεσία να «πάρει κεφάλια» γιατί είναι δικά της παιδιά και η καρέκλα (χρήματα) είναι γλυκιά. Μετά από δεκάδες επιθέσεις του Ρουβίκωνα που μέσω αυτών έχουμε γίνει περίγελος και ρεζίλι σε όλους τους πολίτες, κάποιοι είπαν ότι τώρα πρέπει να διασώσουμε το “ΚΥΡΟΣ” της Αστυνομίας.

Οι ίδιοι που κατήργησαν την ομάδα ΔΕΛΤΑ. Με ποιο τρόπο: Βάζοντας την αποδεκατισμένη ΥΜΕΤ να πληρώσει την νύφη. Γιατί με την αριθμητική δεν τα έχει βάλει κανείς. Δεν μπορείς να έχεις 100 και 110 διαθέσιμους Αστυνομικούς σε κάθε βάρδια και να ζητάς σε κάθε οκτάωρο 120 με 130 παρατακτέα, δεν είναι δυνατόν. Επίσης δεν είναι δυνατόν, να κάθονται όρθιοι οι χιλιοταλαιπωρημένοι συνάδελφοι μου στον ήλιο ή στην βροχή, χωρίς αλλαγή, απροστάτευτοι ενώ παράλληλα οι εκατοντάδες συνάδελφοι που υπηρετούν στη Βουλή να περνάνε χλιδάτη υπηρεσιακή ζωή με τα επιδόματα και τα ρεπό τους και όπως ακούγεται εκείνη την στιγμή της επίθεσης, 70 με 80 Αστυνομικοί ήταν σε δεξίωση για την ονομαστική εορτή του Φρουράρχου (άραγε τα έξοδα ποιος τα πληρώνει;) και στην ΥΜΕΤ ούτε ένα μπουκάλι νερό λες και είναι είλωτες.

Παράλληλα η συμπεριφορά μερικών Αξιωματικών της Βουλής προς τις διμοιρίες ήταν απαξιωτική. Πιστεύω τώρα να άλλαξαν γνώμη. Μετά από τα γεγονότα του Μακεδονικού, ήθελε ένας Αξιωματικός να κάνει αναφορά σε διμοιρία, η οποία είχε τραυματίες στα επεισόδια. Όλοι αυτοί οι «συνάδελφοι» των επιδομάτων περνάνε ζωή χαρισάμενη. Άραγε μήπως ήταν τότε που δεν μας άφηναν να μην πηγαίνουμε ούτε για κατούρημα;

Τουλάχιστον έτσι ξέραμε ποιους έχουμε επακριβώς ΑΠΈΝΑΝΤΙ μας. Εγώ προσωπικά έχω ξεσηκώσει τους πάντες να πάμε από Δευτέρα στο σωματείο να κάνουμε αναφορά παραπόνων για τις ενέργειες της διοίκησης απέναντι μας. Τελικά ο ΓΑΔΑρχης διοικεί μόνο εμάς; Τότε γιατί δεν μας ενισχύει κάνεις τους τόσα χρόνια; Όλοι να κάνουμε αίτηση να φύγουμε το καλοκαίρι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.