Καραμαλάκης: Να αδειάσουν άμεσα τα Επιτελεία από το πλεονάζον προσωπικό (έγγραφα)

0

Να αδειάσουν τα Επιτελεία από το πλεονάζον προσωπικό και να ενισχυθούν οι μάχιμες υπηρεσίες, ζητά με έγγραφο του προς όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, που δημοσιεύει το Katechaki, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι στα Επιτελεία αρκετών Διευθύνσεων έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αρκετά πάνω μάλιστα από τις οργανικές θέσεις που έχουν προβλεφθεί. Όπως σημειώνει ο αντιστράτηγος Καραμαλάκης, «αυτό επηρεάζει αρνητικά την ομαλή λειτουργία, την απόδοση και την εν γένει εικόνα των Υπηρεσιών, προκαλεί δυσμενή σχόλια και λειτουργεί ανασταλτικά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση της υπηρεσιακής δυναμικής και αποτελεσματικότητας του Σώματος και κατ’ επέκταση για την αναβάθμιση του επιπέδου προστασίας και εξυπηρέτησης των πολιτών».

Μάλιστα, ζητά να γίνει καταγραφή και να αποσταλούν στον ίδιο τα στοιχεία οργανικής, υπάρχουσας και παρούσας δύναμης των Επιτελείων, καθώς επίσης και ονομαστικές καταστάσεις με στοιχεία προσωπικού και τα καθήκοντα που επιτελεί.

Δείτε το έγγραφο

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.