Κανέλλος Νικολάου: Θερμές ευχές για την εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε τους αγώνες

0

Το δικό του μήνυμα για τη σαρωτική επικράτηση της Ε.Σ.Κ.Α. στις εκλογές των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στέλνει ο Κανελλος Νικολάου.

“Συναδέλφισσες και συνάδελφοι σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη μεγάλη και ανεπανάληπτη συμμετοχή σας, σε ποσοστό 75%, στις αρχαιρεσίες της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής. Σας ευχαριστώ πολύ που με την ψήφο σας δείξατε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εξελέγη ξανά στα όργανα της Ένωσης μας.

Με την ψήφο σας αναδείξατε την Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών (Ε.Σ.Κ.Α.) ως πρώτη δύναμη με ποσοστό 82%. Ψηφίσατε ανανέωση και εξελέγξατε νέους συναδέλφους τόσο για το Δ.Σ. της Ένωσης όσο και για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία μας.

Με την ψήφο σας ζητήσατε ενότητα για κοινούς αγώνες και διεκδικήσεις. Δείξατε την αποστροφή σας σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις και συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία θέση στο συνδικαλιστικό μας κίνημα. Όσοι τις ασπάστηκαν και τις ακολούθησαν αποδοκιμάστηκαν στην κάλπη.

Με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τη δύναμη που μου δώσατε με την ψήφο σας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως μάχιμος Αξιωματικός και ως μάχιμος εκπρόσωπος σας.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό των Αστυνομικών, της Αστυνομίας και για την ασφάλεια των πολιτών που τη δικαιούνται και έχουμε υποχρέωση και καθήκον να τους την προσφέρουμε”.

Κανέλλος Νικολάου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.