Κανέλλος Νικολάου: Τελειώστε με τα «καθρεφτάκια» κι εφαρμόστε τις δικαστικές αποφάσεις για το μισθολόγιο των ενστόλων

0

Σύμφωνα με τα υπ´ αριθμ 18 και 19 του τ.ε. πρακτικά συνεδριάσεως το Τριμελές Συμβούλιο του Συμβουλίου της Επικρατείας καλεί εκ νέου το Υπουργείο Οικονομικών να συμμορφωθεί πλήρως προς την 1125/2016 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας μέχρι την 23/01/2019.

Άρθρο του Κανέλλου Νικολάου
Γ.Γ. της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ.

Δηλαδή μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν επιστραφεί στους ενστόλους οι παράνομες μνημονιακές κρατήσεις και να έχει επανέλθει ο μισθός τους στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012. Όμως για την επαναφορά των μισθών ουδείς λόγος γίνεται. Η δικαιολογία είναι ότι ψηφίστηκε και ισχύει από 1-1-2017 νέο μισθολόγιο για τους ένστολους.

Για δε το χρόνο επιστροφής των κρατήσεων έχει στηθεί μια παραφιλολογία και μία προσπάθεια εκμετάλλευσης των ενστόλων.

Η Κ.Υ.Α που θα ρυθμίζει τις λεπτομέρειες και τον ακριβή χρόνο της επιστροφής των κρατήσεων μας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ακόμα δεν έχει υπογραφεί καίτοι κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπεγράφη και αναμένεται σύντομα η καταβολή τους. Φρονώ ότι πρέπει να υπάρξει επίσημη απάντηση και να σταματήσει η αγωνία των ενστόλων.

Μην μας θεωρούν το παιχνιδάκι τους και κυρίως να γνωρίζουν ότι δεν επηρεαζόμαστε από «καθρεφτάκια» και υποσχέσεις. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.