Κανέλλος Νικολάου: Επιτέλους σωπάστε κύριε!!!

0

Μαθήματα και υποδείξεις προς τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής, για τη στάση που πρέπει να κρατήσουν στις προσεχείς εκλογές της Ένωσης, που θα διεξαχθούν την 7η και 8ηΟκτωβρίου 2018.

Άρθρο του Κανέλλου Νικολάου
Γ.Γ. της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ.

Ποιος τις κάνει τις υποδείξεις; Ένας αναγκαστικά απόμαχος του συνδικαλισμού. Λέμε αναγκαστικά γιατί παρά το διακαή του πόθο να είναι «παρών» στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών καθώς και στην Π.Ο.Α.Σ.Υ, τα μέλη της Ένωσης με τη ψήφο τους τον οδήγησαν στη συνδικαλιστική του αποστρατεία.

Επειδή δεν συνειδητοποίησε και δεν αποδέχθηκε τη μη αποδοχή του από τους συναδέλφους, προσπαθεί με τον ανεμιστήρα του να διασπείρει τα τρικάκια του προτρέποντας τα μέλη μας για αποχή από τις εκλογές. Ταυτόχρονα διασπείρει απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους Αξιωματικούς συνδικαλιστές. Μάλιστα κάνει και υποδείξεις γράφοντας «Στέρησε τους το προνόμιο της τεμπελιάς και δώσε τους το δικαίωμα να πάνε για δουλειά όπως εσύ. Να πάνε μέτρα, να ασκήσουν διοίκηση. Να ξεροσταλιάζουν στις αίθουσες των δικαστηρίων και στις κερκίδες των γηπέδων».

Μάλλον θα αναφέρεται για άλλη Ένωση ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση. Το Προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης μας αλλά και οι νυν υποψήφιοι μας είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό που περιγράφει.

Θα παραμείνουμε μάχιμοι Αξιωματικοί και μάχιμοι συνδικαλιστές.

Προς επίρρωση των γραφομένων μου τελευταία μέτρα ασφαλείας στα οποία διατέθηκα ήταν την 6η Σεπτεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών. Επίσης θα παραβρεθώ στην ένστολη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη κάνοντας χρήση της κανονικής μου άδειας. Δεν κάνω και ούτε έχω κάνει ποτέ χρήση συνδικαλιστικής άδειας.

Επιτέλους σωπάστε κύριε!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.