Κανέλλος Νικολάου: Η ΕΛ.ΑΣ. να πάψει να είναι μέσο για πολιτικούς διαξιφισμούς και εκτόνωσης της κοινωνίας

0

Mία συντονισμένη, οργανωμένη και ταυτόχρονη επιχείρηση ευρείας κλίμακας, σε διάφορες πόλεις της χώρας μας, με επίκεντρο το λεκανοπέδιο Αττικής, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και κυρίως του Τ.Α. Αμαρουσίου οδήγησε στην εξάρθρωση δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν στο λαθρεμπόριο χρυσού, στερώντας από το Ελληνικό Δημόσιο δασμούς και φόρους πολλών εκατομμυρίων.

Άρθρο του Κανέλλου Νικολάου
Γ.Γ. της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία ενάντια στη μάχη με το οργανωμένο έγκλημα. Η επιτυχία αυτή έρχεται ως βάλσαμο για τον απλό φορολογούμενο πολίτη, που νιώθει ως το μοναδικό θύμα που πληρώνει τους βαρείς φόρους και τα μνημονιακά χαράτσια. Αυτή η επιτυχία είναι μία ευχάριστη είδηση για τους πολίτες, που λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκαν να εκποιήσουν τα όποια τιμαλφή τους για βιοποριστικούς λόγους αλλά και για να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Είναι μία ευχάριστη είδηση γιατί συνελήφθησαν άτομα που θησαύριζαν εις βάρος όλων μας έχοντας ως κάλυψη τον τίτλο του «σωστού επιχειρηματία». Η Αστυνομία με τέτοιες επιτυχίες αποδεικνύει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των αστυνομικών της. Αν σταματήσει η Αστυνομία να γίνεται το μέσο για τους πολιτικούς διαξιφισμούς και της εκτόνωσης της κοινωνίας, τότε και μόνο τότε οι Έλληνες αστυνομικοί θα μπορέσουν να εκτελέσουν τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους όπως πρέπει και οφείλουν χωρίς φοβίες και δισταγμούς.

Εμείς, παρά τα όποια προβλήματα έχουμε, θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια μας για να προσφέρουμε στους πολίτες το πολύτιμο αγαθό που είναι η ασφάλεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες για τη μεγάλη επιτυχία τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.