Κανέλλος Νικολάου: Χρόνια πολλά στις γυναίκες, χρόνια πολλά στις Ελληνίδες αστυνομικούς!

0

Η Ελληνική Αστυνομία είναι ένας δημοκρατικός οργανισμός και ο θεματοφύλακας των συνταγματικών επιταγών για ισότητα και ισονομία για όλες και όλους χωρίς καμία διάκριση.

Άρθρο του Κανέλλου Β. Νικολάου
Γ.Γ. της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνίδα αστυνομικός θεωρείται και είναι ισάξια με τους άντρες αστυνομικούς. Εργάζεται, αμείβεται και εξελίσσεται με τα ίδια κριτήρια. Οι απαγορεύσεις, οι ποσοστώσεις και τα άλλα εμπόδια του παρελθόντος για την εισαγωγή της γυναίκας στην Αστυνομία αλλά και τη βαθμολογική της εξέλιξη έχουν εκλείψει.

Η 8η Μαρτίου σε όλο τον κόσμο είναι αφιερωμένη στην γυναίκα όπως ορίστηκε και θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Τιμούμε και σεβόμαστε τους διαχρονικούς αγώνες της για καταξίωση, ισότητα και ισονομία σε όλους τους χώρους. Άλλωστε τα πολλαπλά καθημερινά καθήκοντα και οι υποχρεώσεις της αποδεικνύουν ότι επάξια είναι ένα ισότιμο μέλος της κοινωνίας.

Οι αγκυλώσεις, οι προκαταλήψεις και τα κόμπλεξ του παρελθόντος ευτυχώς έχουν εκλείψει. Όπου και αν εμφανίζονται ο Έλληνας Αστυνομικός είναι συμπαραστάτης και αρωγός δίπλα στην γυναίκα που θα βιώσει τις εις βάρος της δύσκολες, απαράδεκτες αλλά και ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.

Χρόνια πολλά στην Ελληνίδα αστυνομικό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.