Καλλιακμάνης για Ραγκούση: Τα παιδιά των αστυνομικών νιώθουν περηφάνια

0

Ανάρτηση – «απάντηση» στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλλιακμάνη

Να αφήσουν τα παιδιά των αστυνομικών αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας εργαζομένων ήσυχα, διότι τα παιδιά δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης ούτε ντροπής, ειδικά για τις πολιτικές που ακολουθήθηκαν μετά την δεκαετία του ’50 ή του ‘60, πόσο μάλλον των αστυνομικών που μόνο περηφάνια μπορούν να νιώθουν που ο γονιός τους, η σε κάποιες περιπτώσεις οι γονείς τους, φυλάνε στην κυριολεξία Θερμοπύλες.

Προστατεύουν τον πολίτη, τους θεσμούς και την δημοκρατία, συνέβαλαν αποτελεσματικά έτσι ώστε, η Ελλάδα να σταθεί όρθια στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Έβαλαν και βάζουν τα στήθια τους μπροστά καθημερινά για την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας αλλά και για την αποτροπή της διάδοσης του ιού. Όπως σίγουρα δεν ευθύνονται και δεν πρέπει να ντρέπονται τα παιδιά όλων αυτών που με την πολιτική τους διαχρονικά οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή ή ανάγκασαν τους αστυνομικούς και όλους τους άλλους εργαζόμενους, καθώς και τους συνταξιούχους, να περιμένουν καρτερικά στις ουρές έξω από τα ΑΤΜ όταν χρεοκόπησαν την χώρα μας.

Εντελώς άστοχες και ανυπόστατες τέτοιες δηλώσεις, ακόμα και αν είναι αποτέλεσμα πολιτικών αντιπαραθέσεων που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν και δεν επιτρέπουν σε κανένα τέτοιες εκφράσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.