Καλλιακμάνης, Κορομηλάς και Τυπάλδος στον όρχο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής στον Καρέα

0

Συνάντηση με το Διοικητή της Αερονομίας του Στρατοπέδου «Σακέτα», που φιλοξενείται η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Ν/Α Αττικής, πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο ταμίας της Ένωσης, Νίκος Κορομηλάς και ο αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ, Ιωάννης Τυπάλδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Ταμίας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ιωάννης ΤΥΠΑΛΔΟΣ, πραγματοποίησαν έκτακτη συνάντηση με το Διοικητή της Αερονομίας του Στρατοπέδου Σακέτα που φιλοξενείται η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Ν/Α Αττικής, για το ζήτημα της στάθμευσης των οχημάτων των αστυνομικών που αναλαμβάνουν Υπηρεσία στο συγκεκριμένο σημείο.

Ακολούθησε συζήτηση με το Διοικητή της Μονάδας προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη του ζητήματος και κατόπιν η Ένωσή μας θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, απευθυνόμενη στους υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και αφορά τη στάθμευση των ιδιωτικών οχημάτων των αστυνομικών.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει ζήτημα όσο αφορά τους χώρους στάθμευσης στο συγκεκριμένο Στρατόπεδο της Αεροπορίας, αλλά και ένα ουσιαστικό πρόβλημα για τους συναδέλφους μας που οξύνεται φυσικά τώρα κατά την χειμερινή περίοδο.

Επωφελούμενοι της ευκαιρίας, επισκεφτήκαμε τους χώρους που έχουν παραχωρηθεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής προκειμένου να καταγράψουμε τυχόν ελλείψεις για τις οποίες μπορούμε να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε. Συνεχίζουμε έμπρακτα δίπλα στους συναδέλφους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.