Καλλιακμάνης: «Δεν περιμένουμε τις εξελίξεις, τις διαμορφώνουμε…»

0

Παρατείνεται η δυνατότητα μεταφοράς με ιδιωτικά λεωφορεία των αστυνομικών που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών, από και προς το «Ελ. Βενιζέλος», μετά από νέα παρέμβαση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, που εργάζονται σε βάρδιες στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών – Ελευθέριος Βενιζέλος, ότι συνεχίζεται ξανά, με ιδιωτική πρωτοβουλία η απρόσκοπτη μετακίνηση των αστυνομικών που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές (μετά από έταιρη χορηγία στην Ένωσή μας), στον Αερολιμένα Αθηνών και έως ότου επιστραφούν στην Διεύθυνση τα υπηρεσιακά λεωφορεία που έχουν διατεθεί για την μεταφορά των Δοκίμων Ειδικών Φρουρών και σε εκπαίδευση της ΠΣΕΑ.

Άρα το δρομολόγιο που εξυπηρετεί τους αστυνομικούς που εργάζονται σε βάρδιες, πρωί, απόγευμα και νύχτα, συνεχίζεται ήδη από την Δευτέρα 09/12/2019 και έως την 20/12/2019 με λεωφορείο που διαθέτει η Ένωσή μας.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον κο. Βασίλη ΜΑΡΟΥΛΗ και την «MAROULIS TRAVEL», που διέθεσε αρχικά για μία εβδομάδα πολυτελές λεωφορείο Είκοσι (20) θέσεων στην Ένωσή μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους συναδέλφους μας, έτσι ώστε, να μετακινούνται από και προς τον Αερολιμένα Αθηνών.

Συνεχίζουμε ξανά με την ουσιαστική παρέμβαση του Προέδρου της Ένωσής μας Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και την ιδιωτική πρωτοβουλία, την διάθεση λεωφορείου ιδιωτικής εταιρείας.

Δεν περιμένουμε τις εξελίξεις, τις διαμορφώνουμε εμείς οι ίδιοι. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία να αγωνιζόμαστε για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών που υπηρετούν στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια αρμοδιότητας της Ένωσής μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος, Γεώργιος Καλλιακμάνης
Ο γ. γραμματέας, Γεώργιος Τσαπάρας

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.